Let’s Do It: Medieșenii, mobilizați să curețe orașul și împrejurimile de gunoaie

Știri de Sibiu, 11.10.2017; 100 vizualizări

Locuitorii Mediașului sunt așteptați să se înscrie pentru campania de curățenie ”Let’s Do It Mediaș!” ce va avea loc sâmbătă, 14 octombrie, în oraș și împrejurimi.

”Pentru ca acțiunea să aibă un impact cât mai ridicat în mijlocul comunității noastre, așteptăm cât mai mulți medieșeni să se alăture demersului nostru și să se înscrie în calitate de voluntariai acestui important program, „Let’s Do It Mediaș!“. Zonele în care se va acționa în acest an sunt Greweln, Wewern, Eleșteu, Barajul Ighiș, Automecanica sau Izvorul din Gura Câmpului. De asemenea, participanții pot opta și pentru o altă zonă din municipiu, în afara celor propuse de către organizatori”, transmiste Primăria Mediaș.

Înscrierile se fac atât la punctul de informare de la sediul Primăriei – Centrul de Informare pentru Cetățeni,la numărul de telefon 0269/803806, cât și online pe adresa de e-mail a municipalității – primaria@primariamedias.ro, sau accesând pagina de facebook a DirecțieiMunicipale pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret.

Cei care nu reusesc sa se inscrie, se pot alătura campaniei și în ziua campaniei de curățenie, la sediul Primăriei Mediaș. Startul se va da sambata, 14 octombrie, de la Primăria Mediaș, începând cu ora 9:00.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.