Poplăcenii sunt în continuare fără apă, după spargerea aducțiunii principale a Sibiului

Știri de Sibiu, 11.10.2017; 102 vizualizări

Locuitorii comunei Poplaca continua sa ramana fara apa potabilă din cauza manevrelor de  deschidere a magistralei de transport ape ce apartine ”Sistemului de Gospodarire a Apelor” din cadrul ABA Vâlcea, anunță Apă Canal Sibiu.

Avaria produsă duminică seara a generat dereglări in sistemul principal de transport, inclusiv pe portiunea dintre magistrală si Statia de tratare Poplaca, mentioneaza specialistii din cadrul operatorului de apă.

”În momentul de fată, echipele ”Apelor Române” desfasoară lucrările necesare repunerii in functiune a alimentarii cu apa brută a Statiei de tratare Poplaca, ce va permite reluarea alimentarii in localitate.SC Apă Canal SA Sibiu a pus la dispoziția populației apă menajeră prin intermediul unei autospeciale ce staționează în apropierea Școlii generale”, se arata in cominicatul transmis miercuri dimineață de Apă Canal.

Avaria aparuta la conducta principala de alimentare cu apă a Statiei Dumbrava a afectat, pe durata reparatiilor, zeci de mii de consumatori din Sibiu si localitatile invecinate.

Conducta a cedat duminică seara, in apropiere de localitatea Poplaca, pe camp.
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.