A decedat la volan, pe A1, în urma unui stop-cardio-respirator! (UPDATE)

Știri de Sibiu, 11.10.2017; 195 vizualizări

UPDATE: Bărbatul de 60 de ani caruia i s-a facut rau la volan in timp ce conducea pe A1, in judetul Sibiu, a decedat in urma unui stop-cardio-respirator. In ciuda manevrelor de resuscitare, echipajul SMURD  a constatat decesul miercuri, în jurul orelor 10.30, potrivit ISU Sibiu.

Tragedia s-a produs în apropiere de Apoldu.


O persoană se află în stare gravă și primește ajutor medical pe A1, în județul Sibiu, în urma unui accident rutier, infprmează Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Sibiu.

Potrivit primelor informații furnizate de ISU Sibiu, la locul accidentului au ajuns echipajele de salvare ale SMURD.

”O victimă este in stop cardio-respirator. Echipajele medicale fac manevre de resuscitare”, a precizat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

UPDATE: Persoana care primeste ajutorul medicilor este un șofer in varsta de 60 de ani caruia i s-a facut rau la volan.

Masina in care era barbatul a fost lovita   în apropiere de localitatea Apoldu de o autoutilitara, in timp ce incerca sa se redreseze pe A1.

”Șoferului i s-a facut rău in timp ce conducea pe banda 1. A pătruns pe banda de urgenta , a revenit partial pe banda 1 și a fost acrosat de o autoutilitara condusa regulamentar”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Traficul pe A1 se desfasoara norma, fara probleme, mai precizeaza IPJ Sibiu.

Bărbatul caruia i s-a facut rau la volan este sibian si conducea o Dacia Logan.

Stire in actualizare
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Nicolae Tarcea says:

    Persoanele care au fost victime ale unor accidente rutiere pot beneficia de despagubiri prin intermediul Centrului European de Despagubiri. Despagubirile se acorda fara participarea directa a persoanelor implicate in accident si fara a achita, in prealbil, o taxa. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269252724