Noul prefect de Sibiu: Decât să faci rău unui om, mai bine fă un bine! (VIDEO)

Știri de Sibiu, 11.10.2017; 242 vizualizări

În vârstă de 36 de ani, noul prefect de Sibiu, Adela Muntean, a declarat miercuri, la ceremonia de investire în funcție, că își dorește să fie un ”factor esențial de echilibru”, cu o relație deschisă atat cu administrația locală, cât și cu presa. Muntean a dezvăluit și principiul după care se ghidează în viață.

Adela Muntean a fost investită  ”cu caracter temporar, prin detașare” în funcția publică de prefect al județului Sibiu, în prezenta secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne Mihai Dan Chirică.

”Pornesc la drum cu două priorități. Să am o relație corectă cu instituțiile deconcentrate ale județului și o claborare foarte staransa cu autoritatile locale, care vor găsi in Instituția Prefectului un real partener de sprijin.(…) Îmi propun să fiu un factor esențial de echilibru și stabilitate pentru județul Sibiu, cu garanția mea, că singura politică pe care o voi face va fi cea in slujba si pentru binele cetateanului. Voi fi un partener de dialog cu structurile și organizațiile civile și îmi doresc să mă pot baza pe sprijinul presei, pe care mi-o doresc ca partener, in vederea unei comunicari corecte și oneste a activității Prefecturii”, a declarat Adela Muntean după depunerea jurământului.

 

Intrebată de jurnalisti ce o califica pentru funcția de prefect,  Muntean s-a referit la experienta sa în administratie, respectiv postul de secretar juridic al comunei Roșia, și a dezvăluit principiul moral după care se ghidează în viață.

”Ma califica experienta de peste 10 ani in administratia publica. De peste zece ani sunt in administratia publica și am fost în acesti ani foarte aproape de cetăteni si de problemele lor. Sunt un om care are un principiu pe care il folosesc des: Decât să faci rău unui om, mai bine fă un bine, dacă ți se dă momentul ăsta!”, a mai spus Muntean.


De la ceremonie a lipsit fostul prefect de Sibiu, Lucian Radu, despre care Adela Muntean spune că nu a reușit să-l contacteze, in vederea participării la eveniment.

După discursul determinant al noului prefect, care a trezit cu certitudine audiență, invitații au fost serviti cu sampanie si prajituri. La ceremonia se investire a noului prefect au fost prezenti liderii administratiei publice locale, reprezentanți ai PSD, primari si șefi de deconcentrate.
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.