Gravidă rănită în accident pe DN14, între Sibiu și Mediaș (UPDATE)

Știri de Sibiu, 11.10.2017; 141 vizualizări

Traficul rutier pe DN14, în apropiere de localitatea sibiana Sura Mare, a fost îngreunat miercuri dupa-amiaza din cauza unui accident in urma caruia doua persoane au fost ranite, printre care si o femeie insarcinata, informeaza IPJ Sibiu.

Accidentul in care a fost implicată o masină care a intrat într-un cap de pod s-a produs la intrarea in localitatea Sura Mare dinspre Sibiu. Traficul in zona este îngreunat,  potrivit IPJ Sibiu.

UPDATE: Femeia care se afla in masina, o tanara însarcinata, acuza dureri si a fost dusa la spital, împreună cu șoferul.

”Șoferul, un tanar in varsta de 24 de ani, a intrat în depăsirea unei alte mașini, a pierdut controlul volanului si a lovit capul de pod din partea stanga a directiei de deplasare. Șoferul si pasagera in varsta de aproximativ 20 de ani vor fi dusi la spital”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Potrivit aceleiasi surse, tanara este din localitatea sibiana Loamnes.

UPDATE: Dupa interventia echipelor de salvare si definiticarea cercetarilor Poliției, traficul pe DN14 a fost reluat pe abmele sensuri de mers.

Stire in actualizare
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Nicolae Tarcea says:

    Persoanele care au fost victime ale unor accidente rutiere pot beneficia de despagubiri, usor si rapid, prin intermediul Centrului European de Despagubiri.Aceste despagubiri se obtin fara implicarea direcata a persoanelor accidentate si fara a achita, in prealbil, vreo taxa. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269252724