Gravidă rănită în accident pe DN14, între Sibiu și Mediaș (UPDATE)

Știri de Sibiu, 11.10.2017; 147 vizualizări

Traficul rutier pe DN14, în apropiere de localitatea sibiana Sura Mare, a fost îngreunat miercuri dupa-amiaza din cauza unui accident in urma caruia doua persoane au fost ranite, printre care si o femeie insarcinata, informeaza IPJ Sibiu.

Accidentul in care a fost implicată o masină care a intrat într-un cap de pod s-a produs la intrarea in localitatea Sura Mare dinspre Sibiu. Traficul in zona este îngreunat,  potrivit IPJ Sibiu.

UPDATE: Femeia care se afla in masina, o tanara însarcinata, acuza dureri si a fost dusa la spital, împreună cu șoferul.

”Șoferul, un tanar in varsta de 24 de ani, a intrat în depăsirea unei alte mașini, a pierdut controlul volanului si a lovit capul de pod din partea stanga a directiei de deplasare. Șoferul si pasagera in varsta de aproximativ 20 de ani vor fi dusi la spital”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Potrivit aceleiasi surse, tanara este din localitatea sibiana Loamnes.

UPDATE: Dupa interventia echipelor de salvare si definiticarea cercetarilor Poliției, traficul pe DN14 a fost reluat pe abmele sensuri de mers.

Stire in actualizare
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Nicolae Tarcea says:

    Persoanele care au fost victime ale unor accidente rutiere pot beneficia de despagubiri, usor si rapid, prin intermediul Centrului European de Despagubiri.Aceste despagubiri se obtin fara implicarea direcata a persoanelor accidentate si fara a achita, in prealbil, vreo taxa. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269252724