FC Hermannstadt dă piept cu FC Voluntari în Cupa României

Știri de Sibiu, 11.10.2017; 316 vizualizări

Veste grea pentru fotbaliștii sibieni. FC Hermannstadt întâlnește echipa campioana, FC Voluntari, în 16-imile Cupei României, conform rezultatului tragerii la sorți organizată miercuri la Casa Fotbalului.

„Sorții au decis să întâlnim deținătoarea trofeului în 16-imile Cupei României. Va fi un meci extrem de dificil, dar vom face tot posibilul să obținem calificarea în optimi. FC Voluntari este una dintre echipele bune din Liga 1, chiar dacă în momentul de față sunt doar pe locul 9. Am fi preferat, dacă tot ne-a ieșit în cale o echipă din prima ligă, să întâlnim Dinamo, FCSB sau CSU Craiova”, a declarat președintele FC Hermannstadt, Teodor Birț.

Echipa pregătită de Claudiu Niculescu ocupă locul 9 în clasamentul Ligii 1 Betano, la finalul turului sezonului regulat, iar în vară a câștigat Cupa României după ce a învins-o pe Astra Giurgiu.

Meciurile din cadrul șaisprezecimilor de finală ale Cupei României vor avea loc în perioada 24-26 octombrie, cu începere de la ora 14:30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit și comunicat ulterior de FRF.

Jocurile din această fază a competiției se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.