Atenționare CJAS Sibiu: Verificați furnizorii de servicii medicale. Sunt fonduri neepuizate!

Știri de Sibiu, 12.10.2017; 218 vizualizări

Conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Sibiu lansează un avertisment important către sibienii asigurați, care au nevoie de servicii medicale. CJAS Sibiu le recomanda pacienților să verifice lista cu furnizorii de servicii medicale din județ pentru ca sunt înca laboratoare si clinici unde nu se reușește epuizarea fondurilor lunare alocate pentru investigații, în timp ce în alte locații oamenii sunt nevoiți să aștepte.

Mai exact, mulți oameni sunt trecuti pe listele de așteptare întocmite de multe centre medicale, în timp ce alți furnizoridispun de fonduri dar nu sunt cautati.

”Deoarece s-a observat că în timp ce unii furnizori de servicii medicale paraclinice au liste lungi de programare, alţi furnizori nu îşi epuizează valorile lunare de contract, recomandăm asiguraţilor să consulte listele afişate pe site-ul Casei de Asigurări de Sănătate Sibiu pentru a afla care sunt furnizorii ce pot efectua astfel de servicii decontate din bugetul FNUASS”, este mesajul transmis de CJAS Sibiu.

Reprezentanții Casei le recomanda pacientilor care au nevoie de investigatii sa verifice lista celor 24 de furnizori de servicii medicale din județ și să sune, pentru a afla unde mai pot beneficia de servicii medicale decontate.

Potrivit CJAS, la nivelul județului Sibiu sunt înregistrati 24 de astfel de furnizori, dintre care 19 sunt in municipiul Sibiu.

”Creditele de angajament aprobate pentru asigurarea serviciilor medicale paraclinice, respectv analize de laborator, investigaţii imagistice şi de înaltă performanţă, în anul 2017 se ridica la valoarea de 9.644 mii lei, cu o medie lunară de 803,66 mii lei”, se mai arata in comunicatul CJAS Sibiu

Potrivit aceleiași surse, finanţarea serviciilor medicale paraclinice este asigurată până la sfârşitul anului la nivelul județului Sibiu.

Lista furnizori servicii medicale!
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.