Carambol pe Valea Oltului, la limita dintre Sibiu și Vâlcea (UPDATE)

Știri de Sibiu, 12.10.2017; 151 vizualizări

UPDATE: Circulația pe DN7, la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea se desfasoara alternativ, „până la curățarea părții carosabile”, dupa carambolul în care au fost implicate 3 microbuze și un autoturism, precizeaza IPJ Sibiu.

Foto:InfoTraficSibiu

Din primele constatări, se pare ca accidentul in lant de pe Valea Oltului a fost cauzat de soferul unui microbuz de marfa din Prahova, care nu a păstrat distanța în mers.

”Microbuzul a intrat in coliziune cu un turism și alte microbuze de transpprt marfa”, spun oficialii Poliției Sibiu.

UPDATE2: Potrivit precizarii facuta de IPJ Sibiu in jurul orelor 14.30, traficul a revenit la normal pe DN7, in ambele directii de mers.


Mai multe mașini au fost avariate joi, pe DN7, la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea, în urma unei tamponări în lanț.

Traficul pe Valea Oltului a fost ingreunat in jurul orelor 11.00, informeaza IPJ Sibiu.

”Patru autoturisme au fost implicate într-o tamponare în lanț pe DN7, la intrarea in judetul Sibiu, pe sensul de mers Vâlcea – Sibiu. Traficul este îngreunat”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit aceleiași surse, accidentul  în lanș s-a soldat doar cu pagube materiale, mașinile avariate fiind scoase în afara partii carosabilului.

Stire in actualizare
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.