Turcan: PSD și ALDE au scumpit viața românilor

Știri de Sibiu, 12.10.2017; 81 vizualizări

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan este de părere că PSD și ALDE ”au scumpit viața românilor” si ca veniturile oamneilor sunt ”erodate” zilnic, invocând cifrele despre evoluția prețurilor și a inflației anunțate de Institutul Național de Statistică.

”Realitatea este confirmată de cifrele statistice oficiale: PSD și ALDE au scumpit viața românilor.Conform datelor INS publicate miercuri, prețul carburanților s-a majorat cu 2,19% într-o singură lună, septembrie față de august. Exact când Guvernul Dragnea 2 a introdus prima majorare a accizei la benzină și motorină. Și încă n-au fost luate în calcul etapa a doua a creșterii accizei și scumpirea tarifelor la electricitate”, spune Turcan pe Facebook.

Turcan afirma ca ”veniturile românilor sunt erodate zi de zi” in timp de ”măririle salariale de pe hârtie se dovedesc o cacealma”, la baza fiind greșelile guvernării.

”Toate acestea au o singură cauză: politicile greșite ale guvernelor PSD-ALDE patronate de Dragnea în complicitate cu Tăriceanu. Dragnea și Tăriceanu au mințit că nu va crește prețul carburanților prin reintroducerea supraaccizei. Au negat apoi cu cinism evidențele scumpirilor la pompă. Sau au inventat explicații fantasmagorice”, mai spune Turcan.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.