Comisia pentru Cultura a PNL se redefineste la Sibiu

Știri de Sibiu, 12.10.2017; 155 vizualizări

Sibiul găzduiește în weekend prima ședință a Comisiei Naționale a PNL pentru Cultură, Culte și Minorități, ocazie cu care liberalii își vor alege noua conducere. Evenimentul  include si o dezbatere publica pe probleme de patrimoniu.

După redefinirea de la Sibiu, comisiile create in interiorul PNL vor elabora documente pentru alcătuirea programului de guvernare al partidului, potrivit comunicatului de presă transmis joi de PNL Sibiu.

”Dorința noastră este aceea de deschidere a partidului spre specialiștii din domeniu. Ne dorim să fim pe cât posibil o voce puternică a acestora din dorința unei mai bune protejări a patrimoniului nostru național. Partidul Național Liberal, cel care a făurit România modernă, are o obligație morală a apăra și proteja prin mijloacele ce îi stau la dispoziție, patrimoniul, cultura și identitatea statului România”, a declarat Răzvan Pop, președintele PNL Sibiu.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 14 octombrie, în pavilionul central al CNM Astra din Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului.

In program este o întâlnire a membrilor comisiei cu mediul cultural din Sibiu, respectiv ONG-uri implicate în actul cultural precum și alți actori culturali din județul Sibiu, iar începând cu orele 16.30 în pavilionul central al CNM Astra din Muzeul în Aer Liber va avea loc o dezbatere publică deschisă oricărui specialist sau cetățean al Sibiului.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.