Doi copii plimbați cu căruța, răniți în urma unui accident

Știri de Sibiu, 12.10.2017

Doi copii și un adult au fost răniți după ce căruța cu care circulau a fost lovită de o mașină în centrul localității Moșna, județul Sibiu.

Accidentul s-a produs după lăsarea serii iar caruta  nu era semnalizata corespunzator, spun polițiștii. În urma impactului, copiii  și un adult au avut nevoie de ingrijiri medicale.

”Au fost trei victime care au primit ajutor- doi copii de 10 si 13 ani si un adult, cu dureri lombare. Un copil si un adult au fost preluati si transportati la spital de SMURD și un echipal al Ambulanței”, a precizat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Căruța a fost lovit din spate de o mașină al cărui șofer nu a observat la timp atelajul.

”Mașina a intrat în coliziune cu atelajul hipo nesemnalizat care circula pe acceeași directie, Mediaș-Agnita. In caruță erau 3 adulti si 2 copii,localnici”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Potrivit aceleași surse, persoana care care dirija caruta a fost gasita cu 0, 67 alcoolemie

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Răspunsuri

  1. Nicolae Tarcea says:

    Persoanele care au fost victime ale unor accidente rutiere pot primi despagubiri prin intermediul Centrului European de Despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269252724

  2. Nicolae Tarcea says:

    Persoanele care sunt victime ale unor accidente rutiere pot beneficia de despagubiri usor si rapid fara implicarea celor vinovati. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269/252724.