Peste 700 de oferte de muncă pentru tinerii absolvenţi din Sibiu și Mediaș

Știri de Sibiu, 19.10.2017

Tinerii care merg vineri la „Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi”, organizată în Sibiu și Mediaș, au la dispoziție peste 700 de oferte, anunță Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sibiu.

Bursa pentru absolvenți are loc vineri, 20 octombrie , la Facultatea de Inginerie Hermann Oberth din Sibiu și la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mediaș, începând cu ora 9.30.

”Până la această dată 25 de angajatori au confirmat participarea la bursă- 19 la Sibiu şi 6 la Mediaş, punând la dispoziţie 752 locuri de muncă vacante”, anunta AJOFM Sibiu.

Potrivit aceleiasi surse, cele mai multe locuri de muncă sunt pentru persoane fără studii superioare şi se adresează meseriilor/calificărilor următoare: asistent relaţii publice şi comunicare, funcţionar administrativ, montator subansamble, operator la maşini cu comandă numerică, operator roboţi industriali şi altele, oferta fiind completată şi de locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare: economist, inginer mecanic, inginer producţie, inginer de sistem software sau logistician gestiune flux.

Listele pentru firmele interesate de anjagati din ransul tinerilor raman deschise până la data desfăşurării bursei, precizeaza AJOFM Sibiu.

Bursa de locuri de munca este realizata exclusiv pentru absolvenți de studii gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat sau particular, autorizat sau acreditat în condiţiile legii.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.