Ernesto Planas, cel mai în vogă magician, face show la Gong

Știri de Sibiu, 13.11.2017

Unul dintre cei mai în vogă artiști magicieni ai momentului, Ernesto Planas vine pentru prima dată în România, la Teatrul de Copii Gong, în cadrul festivalului Sibiu Magic Show ce se va desfășura în perioada 6 – 10 decembrie.

Ernesto Planas prezintă la Gong miercuri, 6 decembrie, de la orele 11:00 și 18:00, spectacolul „Latin Magic Show”, o reprezentatie fascinantă cu numere de iluzionism, close-up și prestidigitație pe ritmuri latino.

Recunoscut pentru eleganța tehnicii sale, carismaticul magician a susținut spectacole în peste 70 de țări, fiind primul cubanez câștigător al prestigiosului trofeu „International Grand Prix” de la Monaco. Uimitorul său număr cu umbrele, unic în lume, i-a adus în palmares Premiul Merlin la Societății Internaționale de Magicieni.

„Latin Magic Show” este un spectacol interactiv dedicat întregii familii.

Sibiu Magic Show este un festival unic în România, reunind actori și artiști magicieni care jonglează cu vizibilul și invizibilul, făcând posibile apariții și dispariții misterioase într-o serie de numere surprinzătoare de iluzionism, prestidigitație, levitație, stand up comedy, animație, teatru de umbre, dar și workshop-uri.

Biletele pentru ediția din acest an a festivalului vor fi puse în vânzare de duminică, 19 noiembrie, la sediul teatrului sau online prin eventim.ro. Prețul unui bilet variază între 7 și 14 lei, în funcție de spectacol. Agenția de bilete a Teatrului „Gong” Sibiu este deschisă de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00, iar duminica între orele 10:00 și 14:00. Pentru biletele achiziționate online sau în rețeaua Eventim (Librăriile Humanitas, Magazinele Germanos, Orange și Vodafone) se percepe un comision de 10%.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.