FOTO/VIDEO: Trei femei și un bărbat căutați de Poliție pentru furt din mall

Știri de Sibiu, 13.11.2017

Trei femei cu indentitate necunoscută, bănuite că au furat aparatura electrocasnica din mall, sunt căutate de Poliția din Sibiu.

Femeile au fost surprinse de camera de supraveghere  montată în magazin iar polițiștii sibieni cer ajutorul populatiei pentru identificarea lor.

”Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării a trei persoane de sex feminin, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt.
Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la aceste persoane sunt rugaţi să apeleze Dispeceratul Poliției Municipiului Sibiu la numărul de telefon fix 0269/208211”, transmite IPJ Sibiu.

Furtul a s-a produs loc în data de 3 septembrie, incinta unui magazin amplasat în Promenada Mall Șelimbăr de unde ar fi sustras aparatură electrocasnică în valoare de aproximativ 400 ron.

UPDATE: Tot luni, IPJ Sibiu a dat publicitatii si fotografia unu barbat, cauat tot pentru furt din mall.

Barbatul a fost surprins in data de 7 septembrie, în jurul orei 11,00, tot în incinta unui magazin amplasat în Promenada Mall , de unde ar fi sustras aparatură electronică în valoare de aproximativ 300 RON.

In ambele cazuri, cei care pot oferi informatii suplimentare despre identitatea celor cautati, trebuie sa informeze cea mai apropiata sectie de Politie.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.