Jaf la o casă de schimb și amanet din Avrig. Atacatorul este căutat în tot județul!

Știri de Sibiu, 13.11.2017

Vânzătoarea unei case de schimb și amanet din orașul Avrig, județul Sibiu, a fost atacată luni, în jurul prânzului, de un barbat necunoscut care a furat bani si bijuterii in valoare de peste 6 mii lei.

Atacatorul a fugit cu banii și este căutat de polițiștii din tot județul, fiind dat în consemn.

Jaful s-a produs pe strada Gheorghe Lazar, in zona centrala a orasului, de unde suspectul a fugit cu banii si bijuteriile luate.

”Amenințând casiera de serviciu cu acte de violență, a sustras bani si bijuterii în valoare de 6.600 lei . În prezent, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, se fac cercetari pentru identificarea autorului”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit anchetatorilor,  femeia nu a fost ranita în timpul jafului iar din casa au disparut aproximativ 2000 lei si bjuterii de aur in valoare de 4 mii lei.

Se pare ca barbatul ar fi pofitat de faptul ca nu era încuiata camera de securitate unde se afla vanzatoare, iar dupa jaf ar fi fugit cu o mașină.

Zona Avrigului este împânzită de echipe ale Poliției care încearca sa dea de urmele atacatorului.

Cazul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig care fac cercetari pentru tâlharie calificată.

Din informatiile oferite de martori polițiștilor, se pare ca atacatorul a pregatit jaful in cele mai mici detalii. Mașina cu care a ajuns in oraș, un autoturism negru fara numere, a fost parcat langa Primarie iar in momentul atacului a purtat pe fata o masca Anonymus.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.