Dragnea: NU mai există membru PSD fără dosare. Principalul beneficiar este Iohannis!

Știri de Sibiu, 13.11.2017

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că, în acest moment, nu mai există niciun membru al conducerii PSD care să nu aibă un dosar. De asemenea, Dragnea susține că nici în Guvern nu stau lucrurile mai bine și sunt pe țeavă la DNA și o serie de miniștri, principalul ”beneficiar” al mișcărilor ”Sistemului” fiind președintele Klaus Iohannis.

”Eu nu cred că există un membru din conducerea PSD care să nu aibă un dosar făcut. Am ajuns să nu mai cred acest lucru. Este îngrozitor, nu este năucitor! Sper să nu fie așa, dar ați văzut lideri locali”,a declarat Liviu Dragnea, la România TV, potrivit stiripesurse.ro.

Liviu Dragnea susține că principalul beneficiar al Sistemului este președintele Klaus Iohannis.

”Principalul beneficiar al acestor mișcări ale Sistemului este domnul Iohannis (…) Nici nu este nevoie ca domnul Iohannis să comande. Eu vă spun cum funcționează acest Sistem și dacă dumnealui nu înțelege cu Sistemul l-a sărit pe domnul Băsescu, așa îl va sări și pe el, atunci va pierde. Interesul Sistemului este să păstreze situația actuală. Cu cineva la Cotroceni care tolerează acest sistem, atunci interesul lor este să se perpetueze acest sistem.Dacă eu eram băiat cuminte, nici eu, nici cei care au fost azi la DNA nu aveam nicio problemă. Dacă la alegerile locale luam un scor bunicel, la parlamentare la fel, atunci nu se mai întâmpla nimic din ceea ce s-a întâmplat”, a mai declarat Liviu Dragnea.

DNA a anuntat, luni, ca președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, este urmărit penal de procurorii Direcția Națională Anticorupție (DNA) pentru constituire de grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni referitoare la fraudare de fonduri, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.