Jaf la casa de schimb din Avrig. Hoțul a acționat în mai puțin de 30 de secunde (VIDEO)

Știri de Sibiu, 14.11.2017; 407 vizualizări

Barbatul care a jefuit luni, în plină zi, o casa de schimb valutar din orașul Avrig, județul Sibiu, a acționat în timp record, potrivit imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere.

Anchetatorii au dat publicitatii marti filmul în care apare atacatorul care a reușit sa fugă rapid cu bijuterii si bani în valoare de peste 6 mii lei. Tânarul a purtat o masca pe fata iar capul i-a fost acoperit cu glugă.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere, atacatorul a acționat in mai puțin de 25 de secunde. Acesta a intrat în casa de schimb în timp ce vânzatoarea isi numara banii, a amenintat-o scurt, a luat ce a gasit in casa si a fugit. Totul în doar 22 de secunde.

Jaful s-a produs chiar in centrul orasului, în apropiere de sediul Politiei Locale si al Primariei.

Vânzătoarea a fost atacată luni, în jurul prânzului, de un barbat necunoscut care a furat bani si bijuterii in valoare de peste 6 mii lei. Atacatorul a fugit cu banii și este căutat inca de polițiștii din tot județul, fiind dat în consemn.

Din informatiile oferite de martori polițiștilor, se pare ca atacatorul a pregatit jaful in cele mai mici detalii. Mașina cu care a ajuns in oraș, un autoturism negru fara numere, a fost parcat langa Primarie iar in momentul atacului a purtat pe fata o masca Anonymus.

Cazul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig care fac cercetari pentru tâlharie calificată.
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.