Jaf la casa de schimb din Avrig. Hoțul a acționat în mai puțin de 30 de secunde (VIDEO)

Știri de Sibiu, 14.11.2017

Barbatul care a jefuit luni, în plină zi, o casa de schimb valutar din orașul Avrig, județul Sibiu, a acționat în timp record, potrivit imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere.

Anchetatorii au dat publicitatii marti filmul în care apare atacatorul care a reușit sa fugă rapid cu bijuterii si bani în valoare de peste 6 mii lei. Tânarul a purtat o masca pe fata iar capul i-a fost acoperit cu glugă.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere, atacatorul a acționat in mai puțin de 25 de secunde. Acesta a intrat în casa de schimb în timp ce vânzatoarea isi numara banii, a amenintat-o scurt, a luat ce a gasit in casa si a fugit. Totul în doar 22 de secunde.

Jaful s-a produs chiar in centrul orasului, în apropiere de sediul Politiei Locale si al Primariei.

Vânzătoarea a fost atacată luni, în jurul prânzului, de un barbat necunoscut care a furat bani si bijuterii in valoare de peste 6 mii lei. Atacatorul a fugit cu banii și este căutat inca de polițiștii din tot județul, fiind dat în consemn.

Din informatiile oferite de martori polițiștilor, se pare ca atacatorul a pregatit jaful in cele mai mici detalii. Mașina cu care a ajuns in oraș, un autoturism negru fara numere, a fost parcat langa Primarie iar in momentul atacului a purtat pe fata o masca Anonymus.

Cazul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig care fac cercetari pentru tâlharie calificată.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.