PSD Sibiu: Pensionarii noștri merg la Casa Poporului, nu la miting

Știri de Sibiu, 14.11.2017

PSD Sibiu anunta ca 50 de pensionari au plecat marti spre București, ca sa vada Casa Poporului, deplasarea in Capitala fiind programata cu mult timp înainte, ”în scop recreativ” și nu să participe la vreun miting, potrivit unui comunicat transmis marti.

”În această dimineață, de la Sibiu a plecat spre București un autocar cu 50 de persoane vârstnice, în cadrul unei excursii care are drept obiective Mănăstirea Cozia și Palatul Parlamentului. Cele 50 de persoane sunt membre ale Organizației de Pensionari a PSD Sibiu, iar această acțiune are un scop strict recreativ”, se precizeaza in comunicat.

Precizarea a fost facuta cu scopul de-a elimina posibile suspiciuni cu privire la posibila participare la vreun miting de sustinere a liderului PSD Liviu Dragnea organizat în Capitală.

Social democrații spun ca excursia pensionarilor a fost organizata de ”seniorii PSD Sibiu”, respectiv Bogdan Trif, președintele Organizației Județene a PSD Sibiu, Cătălin Stanciu, președintele Organizației Municipale a PSD Sibiu, și parlamentarii Nicolae Avram, Viorel Arcaș şi Ioan Terea.

”Aceste activități nu au nicio legătură cu acțiunile de campanie sau de susținere a unor lideri politici”, se mai arata in comunicat.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.