Accident cu mai multe victime pe DN14, în apropiere de Dumbraveni (UPDATE)

Știri de Sibiu, 14.11.2017

UPDATE: După aproximativ două ore de blocaj si restrictii, traficul pe DN14 a revenit la normal, în urma unui accident în soldat cu trei victime, dintre care un copil. 

In accidentul produs pe DN14, în apropiere de Dumbraveni,  au fost implicate trei masini.


Traficul pe DN14, judetul Sibiu, a fost blocat total, în urma unui grav accident de circulatie produs în apropiere de Dumbraveni.

Din primele informații furnizate de IPJ Sibiu, se pare ca cinci persoane au fost ranite in urma unui accident in care au fost implicate trei masini.

”In accidentul produs pe fondul neacordarii de prioritate au fost implicate trei masini și se pare ca sunt cinci victime. Traficul pe DN14, sensul Sighișoara-Mediaș este blocat”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

UPDATE1: Din primele informatii, doi adulti si o fetita au fost transportate de urgenta la Spitalul din Mediaș iar alte doua persoane primesc ajutor medical la fata locului.

Mai multe echipaje SMURD și de la Ambulnata au intervenit la accident.

UPDATE2: Traficul pe DN14 se deruleaza alternativ, potrivit IPJ Sibiu.

”Un șofer de 27 de ani care circula pe ruta Mediaș-Dumbraveni nu s-a asigurat cand a virat la stanga, nu a acordat prioritate autoturismului care era condus regulamentar din sens opus, a intrat în coliziune cu acesta si l-a proiectat într-un alt autoturism oprit pentru a pătrunde în drumul national”, a declarat Elena Welter.

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.