Chiriac în deschiderea Bursei de Spectacole: Ajung cele mai importante personalități

Știri de Sibiu, 24.11.2017

Bursa de Spectacole de la Sibiu, organizată în cadrul Festivalului Internațional de Teatru (FITS), anunta  deschiderea sesiunii de înscrieri pentru ediția de anul viitor, artiștii, directorii de festivaluri, producătorii și programatorii din sectorul artelor spectacolului putand sa se înscrie până în 23 martie. Bursa de Spectacole de la Sibiu este programată în perioada 11 — 16 iunie 2018, potrivit unui comunicat transmis de TNRS.

”singura bursă de artele spectacolului din România își deschide porțile pentru ediția aniversară, de 25 de ani, a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.(…) În ultimii ani au fost făcute progrese enorme. Faptul că în cadrul Bursei de Spectacole ajung cele mai importante personalități ale lumii, de la directori de festivaluri până la mari artiști, de la finanțatori la vizionari în zona dezvoltării piețelor culturale, probează faptul că Sibiul este lider la nivel de continent în ceea ce înseamnă această promovare coerentă a creativității. Vă așteptăm să vă înscrieți și să beneficiați de programele pe care Bursa de Spectacole le dezvoltă. Intrați pe site și vedeți toate avantajele de care vă puteți bucura participând la acest eveniment unic care se desfășoară acest an între 11 și 16 iunie, perioadă cuprinsă în cea a FITS, 9 — 17 iunie”, a declarat Constantin Chiriac, președintele Bursei de Spectacole de la Sibiu.

Cei interesați se pot înregistra completând formularul disponibil pe site-ul Bursei, www.sibfest.ro, unde au la dispoziție Ghidul Participantului, pentru a-i sprijini în completarea corectă a formularului. De asemenea, ghidul oferă recomandări care să ajute participanții să se promoveze în mod profesionist și să îmbunătățească prezentările pe care le susțin atunci când oferă informații despre activitatea lor.

Activitățile din cadrul Bursei de Spectacole s-au dezvoltat an de an astfel încât să permită o interacțiune cât mai bună între participanți. Printre evenimentele care vor fi cuprinse în programul celei de-a XXII-a ediții se regasesec : ‘Meetings and classes with great choreographers’, ”Festivalurile în secolul 21. Cui se adresează, cum le organizăm, cum le finanțăm?”, ” Conversații Culturale”, ” Speed networking” si ”Conferința Capitalelor Europene ale Culturii”.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.