Doliu Național: PSD suspendă mitingul programat la Sibiu

Știri de Sibiu, 06.12.2017

PSD Sibiu anunță suspendarea mitingului programat pentru sambata , 9 decembrie, la Sibiu, în semn de respect față de Casa Regală a României, la moartea Regelui Mihai I.

”Evenimentul dureros care marchează în aceste zile istoria românilor, moartea Majestății Sale Regele Mihai I, ne determină să amânăm manifestațiile de stradă programate la final de săptămână. Respectăm hotărârea Guvernului care a decis trei zile de doliu în România și ne înclinăm în fața Casei Regale aflată în suferință din cauza pierderii Regelui Mihai”, se arata in comunicatul transmis de PSD Sibiu.

Social democratii precizeaza in acelasi document ca nu vor renunta și nu vor ”sta cu mâinile în sân în fața presiunilor și abuzurilor statului paralel”.

”Astăzi am ales să facem un pas înapoi pentru că moartea Majestății Sale ne obligă să avem o atitudine respectuoasă și demnă față de acest eveniment tragic, dar rămânem fermi și nu vom sta cu mâinile în sân în fața presiunilor și abuzurilor statului paralel”, mai anunta PSD Sibiu.

Inainte de vestea privind moartea fostului suveran al Romaniei, PSD Sibiu s-a aratat indecis ]n privinta organizarii unui miting la Sibiu.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.