Turcan despre reacția lui Șerban Nicolae față de deputata Chichirău: O palmă dată Parlamentului

Știri de Sibiu, 06.12.2017

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan își exprimă public regretul în privința atitudinii senatorului PSD Șerban Nicoale față de deputata USR Cosette Chichirău, cara a fost “înjurată” de senatorul PSD în timp ce facea un live pe Facebook în timpul dezbaterilor din Parlament.

”Regret nespus și reprezintă o palmă dată Parlamentului, modul cum dl Șerban Nicolae s-a referit la un alt membru al Legislativului, dna deputat Chichirău.Acest mod incalificabil de adresare în Parlament vorbește de la sine despre decența de care sunt capabili reprezentanții PSD la dezbaterile pe justiție. Efectiv nu au nicio limită și totul beneficiază de binecuvântarea domnilor Dragnea și Tăriceanu”, scrie Turcan pe Facebook.

Tensiunile dintre senatorul PSD și deputata USR au apărut miercuri în timpul dezbaterilor privind statutul magistratilor , cand parlamentarii majorității au respins articole și amendamente la statutul magistraților.

“În plen, eu am făcut un live pe Facebook, ați văzut că grupul USR a ieșit în față, cu însemne care spuneau ‘Hoții’, în timp ce colegul nostru Stelian Ion susținea amendamentele depuse de USR. Din cauză că eu filmam, au început să apară înjurături la adresa mea. Ce ați văzut e probabil o mică parte din ce se spunea în plen de mai mulți deputați de la PSD. Dar nu e important cum am fost insultată eu, important este ce se întâmplă cu Justiția din România, se întâmplă o procedură de urgență neconstituțională, în timp ce nu avem procedură de urgență pe niciun aspect din sănătate, educație sau autostrăzi. (…) Avem de-a face cu un grup infracțional organizat și eu consider că orice deputat care votează această lege este în complicitate cu acest grup infracțional organizat. (…) Eu nu mă simt jignită. Domnul Șerban Nicolae nu mă poate jigni. Nu are capacitățile nici morale, nici intelectuale să mă jignească pe mine. Eu sunt aici să apăr legile României, să apăr poporul român, el poate să spună orice vrea, asta nu mă interesează pe mine personal, nu este o dezbatere despre mine personal”, a declarat Chichirău la Parlament, care a arătat că Șerban Nicolae nu avea motive să fie prezent în plenul Camerei Deputaților, fiind senator, scrie agerpres.ro.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.