Mașina unui deputat de Sibiu, implicată într-un incident cu protestatari din fața Parlamentului (UPDATE)

Știri de Sibiu, 06.12.2017

Deputatul PSD Sibiu Ioan Terea a fost implicat miercuri seara într-un grav incident produs  în fața Parlamentului, unde cateva sute de persoane s-au adunat la protest. Parlamentarul de Sibiu a fost acuzat ca ar fi lovit cu mașina doi protestatari, potrivit informatiilor furnizate în timpul emisiunii ”Sinteza Zilei” de la Antena3.

Varianta atacului asupra protestatarilor a fost dezmintită însă de deputatul Ioan Terea , care s-a aparat în fața acuzațiilor și a sustinut ca protestatarii i s-au aruncat de fapt în fața mașinii, fiind agresivi.

”Cand am vrut sa plec de la Parlament, SPP-istul mi-a spus sa ies prin stanga. Am ieșit pe poarta din stanga, am facut imediat tot stanga și, in momentul cand au vazut mașina, manifestantii au sărit pe masina. Au început sa dea cu picioarele si cu pumnii în mașina. Am plecat 5-10 metri, unul dintre ei s-a agatat de oglinda. (…) Sunt la Politie și dau declarație”, a declarat Terea pentru Antena3, la scurt timp dupa incident.

Parlamentarul de Sibiu spune ca era singur în mașina, un BMW, și ca a evitat sa iasa la protestatari pentru a evita tensiuni si mai mari. El a mers sa dea declaratii la Politia Capitalei, la fel ca si protestatarii implicati in incident.

UPDATE: Potrivit Poliției Capitalei, incidentul s-a produs în jurul orelor 21.00 și au fost implicate trei persoane- un șofer și doi pietoni.

“Poliţiştii Brigăzii Rutiere care acţionau pentru fluidizarea traficului în zona Palatului Parlamentului au intervenit de îndată la momentul în care au observat un incident rutier în care au fost implicate trei persoane, doi pietoni şi un conducător auto. Toţi cei în cauză au fost conduşi la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri şi pentru a se stabili situaţia de fapt şi de drept. După finalizarea audierilor vor fi dispuse şi alte activităţi în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii evenimentului”, se arată într-o informare a Biroului de presă al Poliţiei Capitalei.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Răspunsuri

  1. […] Citeste si: Citeste si: Mașina unui deputat de Sibiu, implicată într-un incident cu protestatari din fața Parlamentului … […]

  2. […] Citeste si: Mașina unui deputat de Sibiu, implicată într-un incident cu protestatari din fața Parlamentului … […]

  3. […] Citeste si: Mașina unui deputat de Sibiu, implicată într-un incident cu protestatari din fața Parlamentului … […]