Alpha Basketball Tour, primul turneu național de baby și minibaschet la Sibiu

Știri de Sibiu, 07.12.2017

Sibiul va gazdui în weekend primul turneu național de baby și minibaschet la Sibiu- ABT Sibiu, la care participa cinci dintre cele mai bune cluburi de baschet din țară. Ediția pilot a turneului adună la Sibiu peste 100 de copii, grupați în 10 echipe, care se vor înfrunta pe terenul Sălii Transilvania.

Juniorii de la Clubul ACS „Dan Dacian” București, Ploiești Basketball, U-BT Cluj-Napoca, BC CSU Sibiu și Alpha Basketball Sibiu se întrec sâmbătă și duminică la Sala Transilvania.

„Ne-am dorit ca în acestezile de sfârșit de an să sărbătorim așa cum își doresc cei mai mult copiii din clubul Alpha, adică prin baschet! Acest turneu reprezintă însă mai mult decât un moment de bucurieși de competiție pentru familia Alpha. Pentru noi, antrenorii, este și un prilej de a cântări rezultatele unui an de muncă și de a nereconfigura planurile pentru anii următori. Ne bucurăm foarte mult că invitația noastră a fost onorată de cluburile de prestigiu din țară, sperăm să facem o figură frumoasă atât ca și competitori, cât și ca organizatori”, a declarat Alexandru Hulpuș, președintele Alpha Sport Sibiu.

Intiatorii spun că Alpha Basketball Tour Sibiu va fi clădit pe baza valorilor care stau la fundamental clubului organizator: pasiunea pentru baschet, educația, prietenia, curajul, respectful și disciplina.

Competiția debutează sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 9.00, ultimul meci al zilei urmând să înceapă la ora 18.00. Cei mici revin duminică peteren, de la ora 8.00, ultima partidă oficială din cadrul turneului fiind programată la ora 15.00.
Organizatorii au pregătit și un concurs de aruncări, de la ora 16.00, urmând ca apoi să aibă loc festivitatea de premiere.
Meciurile se vor organiza înconformitate cu regulamentul și regulile de joc impuse de Federația Română de Baschet.

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.