Dosar penal în cazul incidentului cu deputatul de Sibiu Ioan Terea.VIDEO cand loveste protestatarii! (UPDATE)

Știri de Sibiu, 07.12.2017

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, care va fi înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în urma incidentului petrecut, miercuri seară, în apropierea Palatului Parlamentului, informează Biroul de presă al Poliției Capitalei, potrivit agerpres.ro.

In incident au fost implicați deputatul PSD de Sibiu Ioan Terea, acuzat ca ar fi lovit protestatarii cu mașina, și două persoane care se aflau la protestul din fața Parlamentului.

Potrivit declarațiilor date de deputatul PSD care a fost implicat în altercație, protestatarii ar fi fost cei care s-au aruncat pe mașină și ar fi recurs la acte de violență.

Citeste si: Citeste si: Mașina unui deputat de Sibiu, implicată într-un incident cu protestatari din fața Parlamentului (UPDATE)

Incidentul s-a petrecut in jurul orelor 21.00, cand Terea a iesit de la Parlament cu mașina, un BMW cu numere de Sibiu.

UPDATE: Imagini suprinse cu momentul in care se vede clar ca Terea a lovit doi protestatari pe trecerea de pietoni au fost date publicitatii de DIGI24 TV.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Răspunsuri

  1. florentin says:

    Noroc cu BIG BRADER care a filmat incidentul! Altfel minciunile deputatului PSD revarsate la televiziune de casa mar fi convins!

  2. […] Citeste si: Dosar penal în cazul incidentului în care a fost implicat deputatul de Sibiu Ioan Terea (VIDEO) […]

  3. […] Citeste si:Dosar penal în cazul incidentului cu deputatul de Sibiu Ioan Terea.VIDEO cand loveste protestatarii… […]