Reparații de peste 8 mil. lei pe ”Municipal”. Lucrările vor dura șase luni!

Știri de Sibiu, 07.12.2017

Primăria Sibiu a facut, joi, primul pas concret pentru renovarea Stadionului Municipal, unde se vor investi peste 8 milioane de lei pentru reabilitarea tribunei oficiale, a peluzei și reconstruirea tribunelor degradate, care urmează să fie demolate.

Contractul pentru prima etapă a lucrărilor de modernizare a Stadionului Municipal a fost semnat de Primăria Sibiu joi, 7 decembrie, în urma unei licitatii câștigată de asocierea SC Construcții SA – SC Arhimus SRL.

Firma castigatoare urmează sa realizeze proiectul tehnic, precum și execuția efectivă a lucrărilor, care va dura șase luni.

”În termen de trei luni de la semnarea contractului, firmele vor preda proiectul tehnic. Ulterior vor începe lucrările de construcție efective, termenul de realizare a acestora fiind de șase luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, acesta urmând să fie transmis constructorului în primăvara anului viitor”, potrivit comunicatului transmis de Primăria Sibiu.

Contractul in valoare de 8,2 milioane de lei prevede reabilitarea tribunei oficiale, a peluzei cu vestiare, a pistei de atletism și a gardului de împrejmuire a acesteia și reconstruirea tribunelor deteriorate.

”Contractul mai include și lucrări de reabilitare termică a tribunei oficiale, dar și demolarea tribunelor degradate, acestea urmând să fie reconstruite într-o etapă următoare a lucrărilor de modernizare”, specifica Primaria.

Pista de atletism va avea patru culoare de 1,25 metri fiecare și va fi pavată cu un material special- tartan. De asemenea, se vor înlocui porțile de acces și gardul de împrejmuire a pistei

Garanția lucrărilor realizate va fi de 10 ani.

Ce se lucrari urmeaza se se faca pe ”Municipal:

TERENUL DE FOTBAL:
– suprafața acestuia va fi completată cu gazon natural
– se vor înlocui porțile de fotbal
– tunelul de ieșire a jucătorilor în teren va fi prelungit cu 6 m și va fi prevăzut cu acoperiș flexibil, acționat electric
– se vor înlocui băncile pentru rezervele echipelor de fotbal

TRIBUNA OFICIALĂ ȘI LA VESTIARE:
– se va amenaja hidroizolația gradenelor,
– se vor înlocui scaunele din tribune și lojă,
– pasarela de legătură dintre tribună și peluza cu vestiare va fi consolidată
– se va realiza iluminatului exterior cu reflectoare led
– se va reface sistemul de canalizare, instalații și grupuri sanitare, urmând să se amenajeze și toalete pentru persoane cu dizabilități
– se vor monta hidranți exteriori și 10 cișmele de apă
– fereastra lojei va fi înlocuită
– scările exterioare vor fi reparate
– se vor efectua diverse reparații ale structurilor de beton și ale tencuielilor
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.