Filarmonica Sibiu, concert dedicat memoriei Regelui Mihai I

Știri de Sibiu, 13.12.2017

Concertul simfonic susținut joi de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu va fi dedicat memoriei Regelui Mihai I, programului serii fiind adaptat zilelor de doliu national.

”Având în vedere faptul că zilele de 14, 15 și 16 decembrie 2017 au fost declarate zile de doliu national, Filarmonica de Stat Sibiu a adaptat programul pentru concertul din 14 decembrie. Astfel, în deschiderea programului va fi interpretat “Marșul Funebru” (Marcia funebre: Adagio assai, în do minor) din Simfonia nr. 3 în Mi bemol major, op. 55 de Ludwig van Beethoven, în locul Suitei nr.3 în Re major de Johann Sebastian Bach. Concertul este dedicat memoriei Majestății Sale, Regelui Mihai I”, anunta Filarmonica Sibiu.

Dupa interpretarea Marsului Funebru, seara va continua la Sala Thalia cu Concertul pentru pian şi orchestră în fa diez minor, op.20 de Alexandr Scriabin și Simfonia nr. 1 în do minor, op.68 de Johannes Brahms.

Biletele pentru concertul de joi, 14 decembrie, s-au pus în vânzare la Casa de bilete a Sălii Thalia, în zilele lucrătoare, de luni până joi, între orele 10:00-12:00 și 13:00-16:00.

Prețul unui bilet este de 20 și 30 de lei, în funcție de poziționarea locului în sală. Evenimentele organizate de Filarmonica de Stat Sibiu sunt realizate cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.