Bărbat căutat de Poliția Sibiu

Știri de Sibiu, 13.12.2017

Polițiștii sibieni cer ajutorul populatiei pentru gasirea unui barbat in varsta de 46 de ani care a lucrat în judetul Sibiu pana la finanlul lunii noiembrie. Familia barbatului l-a declarat disparut la inceputul lunii decembrie.

”La data de 05.12.2017, o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție al Jud. Sibiu despre faptul că în data de 28.11.2017, fiul său, OANCE MIRCEA, în vârstă de 46 ani, a plecat de la o stână de oi amplasată în extravilanul localității Țichindeal, jud. Sibiu, către domiciliul său din județul Dolj fără a ajunge acasă”, anunta IPJ Sibiu.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu spun ca barbatul cautat are nălțime -1,75 m.; greutate – 70 kg.; păr grizonat, fir drept, tuns scurt; ochi căprui; față ovală, ten alb, constituție slabă.

”La data plecării, persoana purta o căciulă neagră, geacă de blue-jeans îmblănită, de culoare albastră, o bluză galbenă, pantaloni sport de culoare neagră cu dungă albă şi cizme de cauciuc de culoare verde.Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112”, precizeaza IPJ Sibiu.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.