Cu gândul la adolescență, Cîmpean susține la Balul Adolescenților Milionari. Cât costă un bilet!

Știri de Sibiu, 10.01.2018

Balul Adolescenților Milionari, eveniment ce se dorește să reia o tradiție din anii 90 a liceelor sibiene, se organizează în luna ianuarie la Sala Transilvania din Sibiu. Pentru show-ul cu lasere, concertul susținut de Lidia Buble și prezentarea facută de Liviu Vârciu, cei aproximativ 1800 de elevi sibieni așteptați din 35 de licee vor avea acces doar pe bază de bilet.

Declarat un ”demers socio-educativ, care promovează excelența în sistemul de învățământ și premiază performanțele școlare din județul Sibiu”, Balul Adolescenților Milionari este organizat la Sala Transilvania din Sibiu, în data de 19 ianuarie, locația fiind pusă la dispoziția organizatorilor cu titlu gratuit de catre Consiliul Județean Sibiu.

Distracția tinerilor carora le este dedicat evenimentul este însa pe bani. Potrivit kompostor.ro, prețul unui bilet la balul elevilor este 39 lei, mai mult decat dublu fata de cat ar plati un elev să mearga la un spectacol al Teatrului National ”Radu Stanca” din Sibiu.

Cîmpean, cu gandul la adolescență

Printre oamenii politici care și-au declarat deja sustinerea pentru Balul Adolescenților se numără președinta Consiliul Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

”Este o inițiativă care promovează performanța, adevăratele valori școlare și extrașcolare și care merită toată atenția și susținerea. Îmi amintesc cu câtă nerăbdare era așteptat îna nii ‘90 acest bal, de altfel unul dintre puținele evenimente ce se organizau atunci și am convingerea că, începând din acest an, tot ai mulți elevi își vor dori să ajungă <<adolescenți milionari>>. Încalitate de partener, ConsiliulJudețean Sibiu sprijină acest demers socio-educativ care aduce înatenția tinerilor lucrurile care contează cu adevăratși care le pot asigura o viață mai bună, viitorul pe care și-l doresc” spune Daniela Cîmpean.

Premii și concursuri

Balul Adolescenților Milionari de la Sibiu își propune să evidentieze rezultatele elevilor si ale dascalilor, urmand ca în seara respectivă să fie anunțați beneficiarii unor titluri: Elevul anului, Profesorul anului, Echipa fantastică, precum și Miss și Mister Adolescență Sibiu 2017-2018.

”Este un demers social – educativ de susținere și sprijinire a performanțelor școlare prin identificarea nevoilor cu care se confruntă fiecare liceu din județul Sibiu. În urma organizării evenimentului, o parte din aceste nevoi vor putea fi acoperite”, a declarat Roxana Dinescu, Președintele Asociației pentru Sibiu și organizatorul evenimentului.

Potrivit acesteia, scopul evenimentului este utilarea ulterioară a liceelor câștigătoare cu diverse echipamente sau materiale didactice.

Liceenilor li se pregateste un program de patru ore, timp în care se vor organiza concursuri, un spectacol de lumini și concerte. În mijlocul tinerelor elite sibiene se va afla prezentatorul Liviu Vârciu, care va face oficiile de gază, pe scena amenajata la Sala Transilvania.

Program Bal:
18.00 – 20.00: concursuriși probe de aptitudine; premierea BAM 2018
20.00 – 22.00: ARIAS, concert Lidia Buble
22.00 – 24.00: afterparty cu DjCipiHampu
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.