Șapte persoane rănite în accidente pe drumul spre Cisnădie și pe DN14 (UPDATE)

Știri de Sibiu, 11.01.2018

Șapte persoane au fost ranite joi dimineața în judetul Sibiu în doua accidente produse la primele ore ale zilei pe drumul județean care face legatura intre DN1 și localitatea Cisnadie si pe DN14 , la iesirea din Sarosu de pe Tarnave.

Pe ambele drumuri, respectiv DN14 si DJ 106D spre DN1, circulatia a fost ingreunata, informeaza IPJ Sibiu.

Primul accident s-a produs pe drumul de legatura dintre DN1 si Cisnadie, pe fondul unei depășiri, in urma caruia patru oameni au avut de suferit iar două mașini au fost avariate.

”Un sofer în varsta de 60 de ani din Cisnadie, care circula spre DN1, pe fondul unei depasiri neregulamentare, a intrat in coliziune cu un alt autoturism. Victimele, patru adulti, sunt constiente”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvant al IPJ Sibiu.

In jurul orei 9.00,  traficul pe drumul judetean spre DN1 a revenit la normal.

UPDATE1: Alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale miercuri dimineața pe DN14, dupa ce doua masini s-au ciocnit tot din cauza unei depasiri neregulamentare.

„A avut loc o coliziune frontala intre doua autoturisme. Accidentul a fost cauzat de un tanar de 39 de ani din Harghita, care a efectuat o depasire neregulamentara”, a precizat Welter.

Politistii spun ca accidentul de pe DN14 a fost cauzat de oboseala la volan. Șoferul ar fi adormit la volan și a intrat pe contrasens.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Nicolae Tarcea says:

    Persoanele care au fost victime ale unui accident rutier pot primi despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269252724.