FC Hermannstadt, cantonament în Antalya

Știri de Sibiu, 11.01.2018

Echipa sibiană de fotbal are planificată o perioadă de pregătire în Turcia, la finalul lunii ianuarie. Lotul FC Hermannstadt a reluat antrenamentele, miercuri, iar dupa pregatirea de la Sibiu și vizita medicala, fotbalistii vor pleca în Antalya.

La reunirea lotului au fost prezenţi şi trei jucători noi: Olivian Surugiu, un mijlocaş care a evoluat ultima dată la Gaz Metan Mediaş, Alexandru Coman – venit de la CS Baloteşti – şi portarul Angel Baumann (Interstar).

Potrivit clubului sibian de fotbal, in perioada 11-12 ianuarie, „alb-roşii” vor efectua vizita medicală, iar de marţi, 16 ianuarie, vor intra într-un prim cantonament, în localitate, până pe 26 ianuarie.

După cantonamentul centralizat dela Sibiu, FC Hermannstadt va pleca, la finalul acestei luni, într-un alt stagiu de pregătire, în Antalya.

Legat de transferuri, preşedintele clubului sibian, Teodor Birţ, a declarat că există tratative cu mai mulţi jucători cu experienţă, care au în palmares meciuri în Liga 1.

„Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători. Încercăm să acoperim posturile unde am avut de suferit în primele 21 de etape”, a spus Birţ.

Lotul FC Hermannstadt s-a reunit miercuri, la Sibiu, în prezenta antrenorilor secunzi Eugen Beza şi Florin Berţa, care au condus primul antrenament pe terenul doi al Stadionului „Municipal”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.