Percheziții la sibieni bănuiți de furt de combustibil din gospodării

Știri de Sibiu, 11.01.2018

Politiștii de la Investigaţii Criminale şi cei de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale , sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, au descins joi în două locații din Sibiu, la persoane bănuite de furt de combustibil din gospodăriile şi utilajele agricole aparţinând unor cetăţeni din Blaj.

In total, anchetatorii au dispus efectuarea unui numar de șase percheziţii la domiciliile unor persoane din Sibiu şi satul Pănade, potrivit agepres.ro.

Sunt vizate de actiunile politiștilor cinci persoane bănuite de furt şi tăinuire.

Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 11 spre 12 decembrie, trei persoane, două din Pănade, judeţul Alba, şi una din municipiul Sibiu, ar fi sustras cantitatea de 500 de litri de motorină din gospodăriile şi utilajele agricole aparţinând unor cetăţeni din Blaj. Ulterior, cei trei ar fi transportat combustibilul la locuinţele personale, de unde l-ar fi valorificat către diverse persoane.

Poliţiştii vor pune în executare cinci mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Blaj pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.