IPJ Sibiu face noi angajări, cu mesaj explicativ despre cazul polițistului pedofil!

Știri de Sibiu, 11.01.2018

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu scoate la concurs, din luna ianuarie, opt posturi de ofiteri, agenti si personal contractual. Anuntul cu privire la angajarile din sursă externă transmis joi de IPJ Sibiu a fost însoțit de un mesaj în care viitorilor angajați MAI li se vorbește despre polițistul pedofil precum și despre faptul ca în aceste zile ”meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă”, potrivit comunicatului de presă transmis joi de Poliția Sibiu.

Înscrierile pentru unul din cele opt posturi se fac de joi, 11 ianuarie, până în data de 19 ianuarie iar concursul pentru încadrarea directă se va face în luna martie. Conditiile de inscriere si cerintele pentru posturile vacante se regasesc pe site-ul IPJ Sibiu, la sectiunea Cariere.

Angajarile se fac , din ianuarie, la nivelul întregii Poliții Române, care a scos la concurs peste 700 de posturi.

Din aceasta cauză,  anunțul pregatirii unei noi selectii de cadre a fost însotit de un text ”motivational” inedit transmis de IGPR. Viitorilor candidati li se vorbeste despre ultimele evenimente care au afectat Poliția Română și despre greutatea muncii de politist.

Mesaj IGPR adresat viitorilor polițiști:

Da, ai citit bine. În această perioadă, scoatem la concurs 770 de posturi de polițiști și personal contractual.

Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.

Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că din echipa Poliției Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că cei care au încălcat legea sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor.
Poate că nu suntem perfecți, poate că avem multe defecte, dar cu siguranță suntem profesioniști, iar rezultatele obținute vorbesc de la sine.

De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește –te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană”, IGPR

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.