Cupa României: FC Hermanstadt joacă cu vicecampioana FCSB

Știri de Sibiu, 11.01.2018

FC Hermanstadt joaca acasă, în sferturile finalei Cupei României, cu FCSB. 

Echipa sibiană va întâlni vicecampioana României, potrivit rezultatului stabilit joi, în urma tragerii la sorți de la Casa Fotbalului. De asemenenea, echipa Sibiului a fost desemnată gazda partidei, situație ce impune eforturi mai mari din partea clubului sibian.

Președintele clubului, Teodor Birț, spune că ia în calcul închirierea unei instalații de nocturnă pentru ca meciul cu FCSB să se desfășoare pe Stadionul „Municipal”.

„Luăm serios în calcul posibilitatea de a închiria o instalație de nocturnă mobilă. Dacă o vom face, probabil prețul biletelor va crește puțin, dar sunt convins că suporterii vor lua cu asalt tribunele Stadionului „Municipal” și de data aceasta, pentru că nu în fiecare zi au posibilitatea de a o vedea pe FCSB în orașul lor. Sibienii merită o astfel de întâlnire. Mi-aș fi dorit să jucăm cu Gaz Metan, pentru că am fi avut șanse mai mari să ajungem în semifinale, dar vom face tot posibilul să mai producem încă o surpriză în Cupa României – după ce am eliminat deținătoarea trofeului și a Supercupei României, FC Voluntari, în șaisprezecimi, și pe Juventus București, în optimi – chiar dacă va fi infinit mai greu cu FCSB. Surprize însă s-au mai văzut în această competiție”, a declarat Teodor Birț.

Meciurile din faza sferturilor de finală este programată în perioada 27 febaruarie – 1 martie, cu începere de la ora 13:30, cu excepția partidelor televizate. Celelalte trei meciuri din sferturile de finală ale Cupei României sunt CS Universitatea Craiova – Dinamo București, Gaz Metan Mediaș – Astra Giurgiu și Politehnica Iași – FC Botoșani.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.