Selectie pentru locuri de muncă în Portugalia

Știri de Sibiu, 12.01.2018

Sibienii interesați să obțină contract de muncă în Portugalia, pentru perioadă determinată, își pot depune dosare pentru selecție la  sediul AJOFM Sibiu până în data  de 19 ianuarie.

AJOFM anunta ca sunt disponibile 300 locuri de muncă pentru recoltare de  zmeură în Portugalia, prin intermediul Reţelei EURES. Contractele e vor încheia pe o perioada de 3 luni iar selecțiile  sunt programate în localitatea Roman (17 ianuarie) și Brăila (19 ianuarie).
”Persoanele cu domiciliul în judeţul Sibiu, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de MuncăSibiu, telefon 0269 210882 interior 119 pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinatate”, precizeaza AJOFM Sibiu.
Contractele vor avea o perioada de aproximativ 3 luni, cu data estimată de angajare sfârşitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.
Sunt cautate persoane fară cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experienţă în agricultură, cu experienţăîn recoltarea zmeurei sauîn munca în sere.

”Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul ofera plata în avans a drumului pânăîn Portugalia iar suma aferentă deplasării se va deduce din primele salarii.Salariu: Salariul de bază pentru culegatorii de  zmeurăeste de 603 euro brut/lunăfără ore suplimentare, iar cu ore suplimentare este de 1199 eurobrut/lună.Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, Lda., plăteşte 4,52 euro/zi lucrătoare, pentru alocaţia de hrană, plata efectuată la sfârşitul lunii împreună cu salariul.Limba străină: Constituie avantaj – cunoştinţe de baza de limba engleza/spaniola/portugheza dar nu este obligatoriu”, tranmite AJOFM Sibiu.

Documente necesare dosarului:

– Copie CI/BI;- Adeverinţa medicală (apt pentru munca în străinatate); – CV EUROPASS în limba română.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.