Primăria Sibiu anunță principala locație pentru Summit-ul din 2019

Știri de Sibiu, 12.01.2018

Primăria Sibiu a anunțat vineri seara, pe Facebook, ce clădire din oraș  aleg autoritățile române ca principală locație a Summit-ului Consiliului European din 2019.

Foto: Facebook.com/Sibiu-Pagina-oficiala-a-orașulu

Precizarea a fost făcută în urma vizitei la Sibiu a unei delegații oficiale condusă de Ministrului delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, în vederea pregatirii reuniunii la nivel înalt ce va fi gazduită de orașul Sibiu în mai 2019.

”Participanții la această întâlnire de lucru au vizitat principala locație de desfășurare a Summit-ului UE – sediul Primăriei Sibiu, precum și piețele centrale, locații în care se vor desfășura momente din programul evenimentului. Tema discuțiilor a fost planul organizatoric al Summit-ului și dispunerea logistică a infrastructurii în zona de desfășurare a acestuia”, se spune în mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Sibiu.

Pregatirile pentru securizarea clădirii în care funcționează Primăria Sibiu, situata in Piata Mare a orasului,  au început încă din 2017, când Sala de Consiliul, situată la mansarda, a intrat in renovare, in vederea îndeplinirii cerințelor de securitate la incendiu.

Citeste si: Mansarda Primăriei Sibiu, închisă pentru autorizarea PSI

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a declarat vineri, în conferință de presă, că sunt probleme în privința locațiilor pentru gazduirea viitorului Summit al Consiliului European la Sibiu, precizând însă că nu a identificat niciun ”element de îngrijorare”.

Citeste si: Victor Negrescu: Sunt probleme în privința locațiilor viitorului Summit de la Sibiu
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste si: Primăria Sibiu anunță principala locație pentru Summit-ul din 2019 […]