Primarul din Copșa, șocat de filmul cu profesorul de religie: A fost foarte bolnav. E ciudat!

Știri de Sibiu, 19.01.2018

Primarul orașului Copșa Mică, Daniel Mihalache, s-a declarat ”șocat” de vestea potrivit căreia preotul Adrian Circa a fost acuzat de părinții unei eleve de la Liceul Tehnologic “Nicolae Teclu” că se masturba la orele de religie. Primarul este de părere că boala incurabilă cu care a fost diagnosticat profesorul ar fi putut să îi afecteze comportamentul.

”Nu am putut să cred asta. Nu se poate! Este un om cu pregatire, doctor în reglie! Prima reacție când am văzut filmul a fost să mă gândesc că ar fi putut să fie ceva legat de boala sa. A fost foarte grav bolnav și a facut chimioterapie. Ma gandesc ca i-ar fi putut modifica ceva in comportament, ceva  generat de tratamente. A fost foarte bolnav. E ciudat!”, a declarat Mihalache.

Potrivit primarului, profesorul acuzat ca s-a masturbat la orele de religie și-a prezentat demisia  vineri dimineața: ”Este presiune mare pe toată lumea. A venit azi la scoala si și-a depus demisia”.

Citeste si: Ministrul Educaţiei cere demisia preotului care se masturba la ore. Diriginta a ascuns cazul!

Adrian Circa era singurul profesor de religie care profesa in Copșa Mică, avand parohie ortodoxă în orașul Mediaș.

Imaginile scandaloase, in care apare profesorul la ore, au fost publicate joi pe canalul Youtube cu titlul ”Profesor de religie se masturbeaza in timpul orei la un liceu din Sibiu”.

Filmul a fost realizat in incinta Liceului Tehnologic “Nicolae Teclu” din Copşa Mică iar la scurt timp după publicare Poliția și Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș au deschis o anchetă, în vederea stabilirii faptei juridice.

Cazul este anchetat și de o comisie formată din reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Sibiu si ai Mitropoliei Ardealului.

Citeste si: Anchetă în cazul unui preot din Sibiu filmat cand se masturba la orele de religie (VIDEO)

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

7 Răspunsuri

  1. […] „Nu am putut să cred asta. Nu se poate! Este un om cu pregătire, doctor în religie! Prima reacție când am văzut filmul a fost să mă gândesc că ar fi putut să fie ceva legat de boala sa. A fost foarte grav bolnav și a făcut chimioterapie. Ma gândesc ca i-ar fi putut modifica ceva in comportament, ceva  generat de tratamente. A fost foarte bolnav. E ciudat!”, a declarat Mihalache pentru Stiri de sibiu. […]

  2. […] „Nu am putut să cred asta. Nu se poate! Este un om cu pregătire, doctor în religie! Prima reacție când am văzut filmul a fost să mă gândesc că ar fi putut să fie ceva legat de boala sa. A fost foarte grav bolnav și a făcut chimioterapie. Ma gândesc ca i-ar fi putut modifica ceva in comportament, ceva generat de tratamente. A fost foarte bolnav. E ciudat!”, a declarat Mihalache pentru Stiri de sibiu. […]

1 2