Locuitorii Cartierului Arhitectilor PROTESTEAZĂ în fața Primăriei Cisnădie

Știri de Sibiu, 23.01.2018

Locuitorii Cartierului Arhitectilor planifică pentru miercuri, 24 ianuarie, un protest în fața Primăriei Cisnădie, nemulțumiți de sumele prevăzute în bugetul pe 2018 pentru  investițiile în cel mai mare cartier al orașului.

”Ne vom întalni in Piata Revolutiei din Cisnadie pentru a protesta fata de bugetul pentru anul 2018 din care Cartierul Arhitectilor aproape ca lipseste. (…) Va invitam sa luati parte la aceast eveniment mai putin placut pe care suntem nevoiti sa-l organizam”, este mesajul adresat cisnădienilor de Asociatia pentru Dezvoltarea Cartierului Arhitectilor (A.D.C.A.).

Ei și-au exprimat public dezacordul după ce au aflat ca în 2018 se vor cheltui mai mulți bani la bugetul local pentru construirea unei statui decât pentru modernizarea noii zone de blocuri.

Citeste si: A.D.C.A.: Când o statuie costă mai mult decât toate investițiile din Cartierul Arhitecților

Protestul are loc miercuri, la ora 11:00, în Piața Revoluției. Cei prezenți vor participa la o manifestare ”mută”, timp de o jumatate de ora, potrivit organizatorilor.

Citeste si: Huja către locuitorii din Cartierul Arhitecților: Nu exclud realizarea unei creșe și a unei școli, dar nu în 2018
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.