Proiectul de schimbare din functie a Danielei Cimpean , RESPINS

Știri de Sibiu, 30.01.2018

Sedință decisivă la Consiliul Județean Sibiu. Cei 33 de consilieri județeni reuniți în ședință ordinară , marti, decid daca președinta CJ Sibiu, Daniela Cimpean, va fi schimbata din functie.

Două proiecte inițiate de PSD Sibiu- unul privind eliberarea Danielei Cîmpean din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu și al doilea de alegere a alegerea unui nou preşedinte al CJ Sibiu, au introduse pe ordinea de zi si urmeaza sa fie supuse votului.

UPDATE: Propunerea de demitere a primit aviz negativ in comisia de specialitate, a precizat Daniela Cimpean, si va fi supusa votului secret.

Pentru schimbare este nevoie de doua treimi din totalul celor 33 de consilieri, plus cel exprimat de președinte.

UPDATE: Grupul PNL a anuntat ca nu va participa la vot, pe motiv ca solicitarea PSD nu este „oportuna”.

Grupurile PSD si FDGR își exprimă votul.

UPDATE: Proicetul de hotarare privind eliberarea din functie a Danielei Cimpean a fost respis, urmare a exprimarii votului. Din totalul de 20 de voturi exprimate, 12 au fost pentru destituire si 8 impotrivă.

Drept urmare, singurii care au votat pentru schimbarea sefei CJ Sibiu au fost social democratii sibieni.

Cei 8 consilieri FDGR au votat impotriva proiectului initiat de PSD Sibiu.

Stire in actualizare
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Răspunsuri

  1. Verbiceanu Lucian says:

    Felicitari, stimata doamna Presedinte al CJ Sibiu, Daniela Cimpean! Am urmarit sedinta CJ-ului din Friedrischafen, judetul Bodensee, Germania, prin transmisie directa de catre “Ora de Sibiu”, asteptand cu sufletul la gura, punctul nr. 30 din Ordinea de Zi a Sedintei, al carui rezultat final m-a bucurat enorm Va sustinem si va suntem alaturi de domnia voastra si de echipa care va este alaturi. Mult succes si impliniri remarcabile!