Accident cu victime la intrarea în Sibiu

Știri de Sibiu, 12.02.2018; 225 vizualizări

Doi bărbați din Sibiu în vârstă de 28 și 51 de ani au ajuns luni dimineața la spital în urma unui accident produs pe DN14, la intrarea în Sibiu.

Victimele se aflau într-o mașină care a fost lovită in apropiere de Viile Sibiului,  în timp ce se deplasa regulamentar spre Sibiu.

Foto: ipjsibiu

”Conducătorul autoturismului care circula spre Medias, pe fondul vitezei neadaptate in curba, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus. In urma impactului, a rezultat ranirea usoara a soferului si pasagerului din autoturismul care circula spre Sibiu”, a precizat reprezentantul IPJ Sibiu.

Pe durata interventiei echipajelor de salvare si ale Poliției, circulatia pe DN14, s-a desfasurat alternativ, pe un sens de mers.

Cei doi barbati accidentati au fost transportati la Spitalul Judetean Sibiu.

UPDATE: Pacientii salvati din masina rasturnata sunt constienti și  au fost preluati de medicii sibieni pentru investigatii amanunțite , au precizat surse medicale.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Nicolae Tarcea says:

    Persoanele care au fost victime ale unui accident rutier au dreptul la despagubiri. Aceste despagubiri se pot obtine usor si rapid fara implicarea directa a persoanelor accidentate si fara a achita, in avans, vreo taxa. Informatiila tel. 0722437114 sau 0269252724.