Skate park în pregătire pentru cartierul Terezian. Cum va arăta!(UPDATE)

Știri de Sibiu, 13.02.2018; 267 vizualizări

Primăria Sibiu își propune în 2018 să investească peste 5,6 milioane de lei în amenajarea unui skate park de peste 3000 mp în cartierul Terezian.

Parcul de distracție ar urma să fie realizat în Terezian , în partea de Est a orașului, pe o suprafață de aproximativ 7 mii de mp, din care jumatate este alocată skate park-ului iar restul pentru parcari, drumuri și alei pietonale.

Potrivit proiectului de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici, investiția este evaluata la aproximativ 5,6 milioane lei.

”Necesitatea realizării lucrarilor rezidă din faptul că ne dorim satisfacerea cerințelor cetatenilor legate de petrecerea timpului în aer liber”, se specifica în raportul de specialitate.

Proiect de hotărâre pentru amenajarea skate park-ului din Terezian va fi supus spre aporbare consilierilor locali în ședința extraordinară a Consiliului Local Sibiu de joi, 15 februarie.

UPDATE: Primaria Sibiu a dat publicitatii,  miercuri, plansa viitorului skate park din Sibiu, care dezvaluie ”ce tipuri de amenajări se vor executa” în zona Pieței Obor.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.