Doi copii loviți pe trecere de un taximetrist

Știri de Sibiu, 16.02.2018

Doi copii în vârstă de 11 și 12 ani au fost loviți de mașină, vineri, în timp ce încercau să traverseze strada Semaforului din Sibiu,  pe trecere de pietoni. Minorii răniti au fost transportați la spital.

Accidentul a fost provocat de un taximetrist, pe strada Semaforului din Sibiu.

”Accidentul a avut loc pe strada Semaforului, în apropiere de intersectia cu strada Electricienilor. Doi minori, de 11 si 12 ani, au fost acrosati de un autoturism pe trecerea de pietoni.Autoturismul circula in regim de taxi pe directia Milea – V. Aaron”, precizează oficialii IPJ Sibiu.

Copiii loviți pe trecere au fost preluati de Ambulanță și transportați la spital.

Traficul in zona a fost îngreunat, precizeaza IPJ Sibiu.

UPDATE: “Copiii au 10 şi respectiv 11 ani. Cel mic are contuzie şold stâng şi hematon frontal stâng. Cel de 11 ani nu are nimic. Amândoi conştienţi, au fost transportaţi la Spitalul Luther”, a anunţat Liliana Blaga, purtător de cuvânt al Ambulanţei Sibiu, potrivit agerpres.ro.

Este al doilea accident grav produs vineri in Sibiu, în care victimele sunt din randul pietonilor.

Tânărul accidentat pe drumul spre Ocna, în stare gravă la Județean (UPDATE)

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Nicolae Tarcea says:

    Persoanele care au fost victime ale unui accident rutier au dreptul la despagubiri. Aceste despagubiri se pot obtine usor si rapid fara implicarea direcata a celor accidentati sau a parintilor acestora si fara a achita, in avans, vreo taxa. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269252724.