8.000 de bilete securizate pentru meciul cu FCSB

Știri de Sibiu, 16.02.2018

FC Hermannstadt scoate la vânzare 8.000 de bilete pentru meciul cu vicecampioana României, FCSB, partida care va avea loc pe Stadionul ”Municipal” din Sibiu, în data de 28 februarie. Prețul biletelor variază între 30 și 70 de lei iar  pentru evitarea speculei s-a decis ca o persoana sa poată cumpăra cel mult patru tichete , a anunțat Teodor Birț, președintele clubului sibian de fotbal.

Oficialii FC Hermannstadt au decis sa limiteza la maximum patru numărul biletelor pe care le poate achiziționa o persoană, nefind admisă excepție nici pentru persoanele care au abonamente achiziționate.

”Pentru organizarea unui asemenea meci la Sibiu a fost nevoie de un efortdestul de mare din punct de vedere financiar. Din această cauză am luat câteva hotărâri pe care vreau să le explic acum. În primul rând, este vorba despre abonații pe care-i avem. Am apelat la înțelegerea acestora ca, la acest meci, să nu profite de abonament și să cumpere bilete. Venim cu o propunere pentru toți cei care au abonament și doresc să cumpere bilete. O pot face direct de la noi, fără să meargă la locul de vânzare şi să stea la coadă. (…) Încercăm, pe cât posibil, să creăm un avantaj pentru cei care sunt alături de noi prin această modalitate, a abonamentului. De asemenea vreau să anunț că la acest meci copiii nu au acces gratuit. Sunt destul de puține locuri pestadion. Din acest motiv am încercat să optimizăm la maxim numărul de bilete și hotărârea noastră este aceea de a permite accesul doar în baza tichetului de intrare. Biletele vor fi securizate și vor avea imprimate pe spate harta stadionului. Rugămintea este ca, în momentul în care un iubitor de fotbal cumpără bilet și își alege locul – tichetele nu sunt cu locuri, dar sunt pe zone – trebuie să știe că e obligatoriu să își respecte zona.(…) Fiecare persoană va putea cumpăra maximum 4 bilete. Biletele se vor vinde în 4 zile, într-un singur loc, la intrarea în hipermarketul Carrefour” a transmis Teodor Birț.

Președintele clubului sibian de fotbal a facut apel la suporteri să nu cumperea bilete din alte locuri, decât cel stabilit oficial.

Biletele se vor vinde în zilele de 20, 21, 22 și 23 februarie, între orele 12.00 și 21.00.

”Le vom împărți egal la cele patru zile, astfel încât în fiecare zi vor fi comercializate câte 2.000 de bilete, din toate sectoarele. Prețurile acestor bilete vor fi 30 de lei la peluze, 50 de lei la tribuna întâi și 70 la tribuna zero”, a afirmat Teodor Birț.

Partida cu Steaua, contand pentru sferturile de finală ale Cupei României, este primul meci care se va desfășura în nocturnă, la Sibiu. Înstalația a fost adusă din Italia.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.