Zi dedicată înghețatei și cafelei la GastroPan 2018

Știri de Sibiu, 17.02.2018

Expoziția GastroPan, ajunsă anul acesta la ediția aniversară de 10 ani, dedică o zi ultimelor trenduri din industria înghețatei și a cafelei.

GastroPan 2018 se organizează anul acesta ]n vecinatatea Sibiului,  la Târgu Mureș, în perioada 19-22 aprilie, ziua de 22 aprilie urmând să fie dedicată specalităților din cafea și înghețată.

”Ziua de duminică, 22 aprilie, va fi dedicată cafelei și înghețatei, vizitatorii având ocazia de a descoperi noutățile pieței, prin degustări și demonstrații de preparare și servire. Așadar, vizitatorii vor putea degusta în premieră sortimentele de înghețată și cafea, care vor marca sezonul în 2018, vor experimenta idei și tehnologii inovatoare din domeniu, vor intra în contact cu cei mai importanți furnizori de echipamente și ingrediente dedicate și vor putea inspira din potențialul înghețatei și a cafelei pentru impulsionarea afacerea”, potrivit unui comunicat transmis de organizatori.

Cea de-a zecea ediție a expoziției internaționale GastroPan aduce împreună sute de furnizori din întreaga lume și zeci de mii de vizitatori – antreprenori, manageri, specialiști din domeniile vizate de expoziție: brutărie, patiserie, morărit, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie, alimentație publică, cafea, gastronomie și HoReCa.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.