Planurile Primăriei pentru sediul vechi de pe Victoriei

Știri de Sibiu, 12.03.2018

Sediul vechi al Primăriei Sibiu de pe Bulevardul Victorie, care găzduiește încă o parte însemnată din serviciile administrației locale sibiene, va intra în reparații  doar după 2018, urmând ca unele servicii să fie mutate, anunță Primăria Sibiu.

Investițiile în întreținerea clădirii unde funcționează, printre alte, Serviciul de Evidenţa Persoanelor și Serviciul de Stare Civilă, au fost trecute în plan secund de municipalitate în ultimii ani, clădirea având aspect îngrjit doar din exterior, spre revolta sutelor de sibieni care  ajung zilnic la ghișee.

Citeste si: Serviciul de Evidenţă a Persoanelor, rușinea Primăriei Sibiu

La solicitarea stiridesibiu.ro, Primăria Sibiu a precizat că modernizarea și renovarea clădirii de pe Victoriei se află în planurile de investiții, prioritate având însă anul acesta ”alte obiective de interes și utilitate publică mai largă”.

”Sediul Primăriei Sibiu de pe Bulevardul Victoriei are nevoie de reparații și modernizare, dar aceste lucrări nu au fost considerate prioritare pentru oraș, întâietate având lucrările la alte obiective de interes și utilitate publică mai largă decât un sediu al administrației locale”, a declarat pentru stiridesibiu.ro Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Drept urmare, lucrările de renovare sunt prevazute, în decursul acestui an fiind posibilă doar pregatirea documentatiei.

”În lista de investiții de anul acesta este inclusă realizarea proiectării pentru lucrările de reparații. După predarea documentației se va organiza procedura de achiziție pentru execuția lucrărilor”, a mai precizat Gligore.

Potrivit acesteia, planul de modernizare prevede si ”mutarea în alte locații a unora dintre serviciile care funcționează în acest sediu secundar”.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.