Fleșeriu: Considerăm meciul cu BC Mureș ca fiind unul de pregătire

Știri de Sibiu, 12.03.2018

Antrenorul CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, și-a exprimat regretul pentru situația critică cu care se confruntă BC Mureș și cataloghează întâlnirea de luni drept una ”de pregătire” pentru elevii săi, care au nevoie de puncte pentru a-și menține poziția în Clasamentul Ligii Naționale de Baschet.

CSU Sibiu joacă luni cu BC Mures, meci contând pentru etapa a 20-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, meciul fiind dominat de problemele de lot pe care la are Mureșul , după ce la echipă au rămas doar jucătorii români.

”Echipa noastră, să zicem, este pregătită, însă, din păcate, situația celor de la Tg. Mureș nu este deloc bună. Îmi pare rău de ceea ce se întâmplă acolo. Nici măcar nu știm exact cu cine vor juca meciul cu noi. Sper să treacă peste probleme acestea, dar până atunci noi trebuie să ne vedem de treabă, să jucăm cât se poate de serios, să facem încă o victorie și să îl considerăm un meci de pregătire înaintea meciului de la sfârșitul sătpămânii care, cu siguranță, ne va fi mult mai greu să îl câștigăm. Sper să avem ocazia să îi folosim pe toți jucătorii, sper să joace și ei bine și să ne arate că îl top 6 vor fi jucători de baza sau pe care mă pot baza pentru a salva energia titularilor, având meciuri din trei în trei zile”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Meciul cu BC Mures se joacă de la ora 20.00, în Sala Sporturilor Tg. Mureș, și nu va fi televizat.
În tur, CSU Sibiu a învins cu scorul de scor 91-59.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.