HC Sibiu a pierdut la limită meciul cu Minaur

Știri de Sibiu, 12.03.2018

Înfrângere dureroasă suferită în deplasare de handbaliștii sibieni. HC Sibiu a pierdut duminică la o diferență de un punct meciul cu CS Minaur Baia Mare II, scor final 28-27.

Handbaliștii sibieni au mers la Baia Mare hotărâți să își adjudece a doua victorie din acest sezon, însă au pornit greu în prima repriză cu băimărenii, gazdele intrând cu un avans de 3 goluri la pauză, 13-10.

Sibiul a luptat pentru revenire pe tabelă, însă meciul s-a încheiat cu victoria la limită a gazdelor(28-27), după ce în meciul tur s-au impus cu (30-23).

”Am pierdut această partidă la o diferență de un punct, scor 28-27. Am făcut o primă repriză slabă, am intrat la pauză conduși, iar în cea de-a doua parte am alergat după egalare. Am avut multe ratări și nu am reușit acest lucru, din păcate. Urmează să ne concentrăm asupra următorului meci din campionat, cel cu ADEP Satu Mare”, a declarat Matei Damian, antrenorul HC Sibiu.

Pentru HC Sibiu au marcat Radu David 9 goluri, Adrian Pasere 6, Mihai Blaga 6, Lucian Apolzan 3, Robert Fekete 1, Bogdan Verza 1, Robert Micloș 1.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.