Trei mașini avariate în intersecția Negoiu cu Moldoveanu

Știri de Sibiu, 13.03.2018

O persoană a fost rănită și trei mașini avariate în urma unui accident produs marți dimineață în Sibiu, în intersecția străzii Negoiu cu Moldoveanu.

Potrivit Poliției Rutiere, accidentul a fost cauzat de un tanar de 26 de ani, care a intrat in intersectie fara să se asigure.

”Șoferul a patruns în intersectie fara sa acorde prioritate unui autoturism condus regulamentar pe strada Moldoveanu, pe care îl proiecteaza într-o masina parcata”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

O tanara care se afla in mașina proiectată pe trotuar a fost ranita și dusă la spital, constientă.
Victima, in varsta de 31 de ani era pasageră.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Răspunsuri

  1. Nicolae Tarcea says:

    Persoanele care au fost victime ale unor accidente rutiere au dreptul la despagubiri. Aceste despagubiri se pot obtine usor si rapid fara interventia directa a persoanelor accidentate si fara a achita, in avans, vreo taxa. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269252724.

  2. Lavinia says:

    Victima nu era pasageră era șoferul mașinii care circula regulamentar si nu a fost proiectata in alta masina ci a fost proiectata in stâlp dupa care in gardul de beton. Fata este ranita destul de rau traumatisme la cap coloana cervicala, torace, coaste, mana si mai multe vânătăi pe corp. Informati-va mai in detaliu cand publicați o stire