Cum arată casa ta de vis? Iată 3 idei INCREDIBILE pentru construcția ei

Știri de Sibiu, 25.03.2018

O alee cu flori care duce până la intrarea în casă. În sufragerie te așteaptă șemineul frumos decorat, iar de la fereastra din spate poți admira terasa și grădina. Ești pregătit ca această priveliște frumoasă, la care visezi de mult timp, să devină realitate? Ar trebui!

Astăzi este mai simplu ca oricând să dai viață gândurilor tale și nevoilor unei case confortabile și utile. Poți conta pe ajutorul arhitecților și al proiectanților pentru a obține rezultatele mult dorite. Dacă ai deja în vedere un teren ori îți mai trebuie doar planul casei pentru a demara construcția, împărtășește-le specialiștilor dorințele tale și vei vedea cum acestea se ridică în doar câteva luni. În acest proces, nu omite specificul zonei și posibilitatea de a încadra  design-ul casei tale în mediul înconjurător.

Iată care sunt cele mai importante sfaturi ale specialiștilor pentru a te bucura pe deplin de casa ta:

  • Ești singur, aveți o familie mică, de doar două persoane, sau plănuiești construcția unei case de vacanță? Nu te arunca să cheltuiești prea mult pentru o clădire impozantă, pe care nu o vei putea folosi la adevărata ei capacitate. În schimb, oferta de case mici și foarte practice te poate convinge că o sufragerie, un dormitor și o bucătărie sunt, de fapt, toate camerele de care ai nevoie. Aceste proiecte sunt mult mai ușor de realizat, de construit și de mobilat așa cum îți dorești și lasă mult mai mult spațiu pentru o grădină în care să plantezi pomi și flori după bunul plac.
  • O familie fericită trăiește într-o casă care le îndeplinește toate nevoile. Dacă vă pregătiți să îl intâmpinați pe lume pe al treilea sau chiar pe al patrulea membru al familiei, o casă cu cel puțin 3 dormitoare și un garaj este justificată. Pe pagina https://www.case-frumoase.ro/case-cu-3-dormitoare/ ai mai multe planuri de case deosebite și utile pentru toți membri. Camera copilului, camera de oaspeți, pentru bunicii care vă vor vizita foarte des de acum, dar și un garaj în care să depozitezi triciclete, pătuțuri și coșuri pentur bebeluși vor deveni foarte necesare cât ai clipi. Mai mult, pentru ca stilul noii tale case să fie apreciat în timp, optează pentru o arhitectură clasică, ce îmbină eficient toate aceste facilități.
  • Te bucură să îi ai aproape pe cei dragi cât mai mult timp? O casă cu mai multe camere de oaspeți, o bucătărie de vară, în care să vă petreceți serile călduroase și chiar o mansardă în care să amenajezi un spațiu comun uriaș pentru întâlnirile din timpul iernii sunt cele mai potrivite. Aceste încăperi nu își vor pierde niciodată utilitatea, mai ales atunci când copiii tăi vor crește și generațiile care petrec timpul aici se vor schimba. Pentru un proiect curat și foarte bine organizat, gândește-te în prealabil la întrebuințarea tuturor încăperilor.

Astfel, odată stabilite aceste detalii, ești cu totul pregătit să ceri arhitectului să dea viață planului tău de casă.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.