CSU Sibiu, victorie grea cu Piteștiul

Știri de Sibiu, 15.04.2018; 123 vizualizări

Baschetbaliștii sibieni pornesc cu o reușită valoroasă in returul Top 6, impuinandu-se pe teren propriu în fața BCM U FC Argeș Pitești, scor final 84-77 (11 – 20, 32 – 19, 24 – 12, 17 – 26).

CSU Sibiu a început temător partida disputată sambata seara pe terenul Salii Transilvania oferindu-le posibilitatea oaspetilor sa se impună cu usurință pe tabelă. Elevii lui Dan Fleșeriu s-au mobilizat insa spre final, cand au reusit sa recupereze si sa ostina un avanatj de 7 puncte.

”Sincer să fiu, mi-a fost teamă de echipa din Pitești, pentru că sunt o echipă foarte bună, sunt mai relaxați, pentru că nu mai pot urca mai sus de locul 6, joacă fără stres așa mare, s-a văzut și pe aruncările lor. Și-au luat aruncări, câteodată de la distanță extrem de mare fără a avea frica de a se întâmpla ceva dacă nu vor marca. Noi am început în repriza a doua abia să jucăm mai bine, în primele 5-6 minute ale sfertului trei. Din păcate în sfertul patru, la avantaj de 19 puncte ne-am crezut învingători prea repede și au reușit să ne egaleze. Mă bucur că pe final băieții și-au păstrat calmul, nu au intrat în panică și au reușit să întoarcă rezultatul”, spune Dan Fleșeriu.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Laser Tyler 21p, Marcel Davis 15p, Christopher Cooper 14p, Monyea Pratt 10p, Jordan Williams 10p, Radu Paliciuc 6p, Bogdan Popescu 5p, Lawrence Kinnard 3p.

În următoarea etapă a TOP 6, BC CSU Sibiu va juca în deplasare la CSM Steaua Eximbank, marți, 17 aprilie, de la ora 17:30.

 
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.